Programma

za 06.06
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 10,00
< Terug

Dreamfield is puur
Dreamfield

Mistige Ierse velden, stomende oude loc’s uit het wilde westen van de U.S. en opzwepende ritmes uit de saloons van Texas zijn de ingrediënten die Dreamfield ter hand neemt om te komen tot hun muzikale uitspattingen.
Voor mensen die houden van Countryrock is Dreamfield dan ook een genot voor het oor. Alles met Engels en Nederlandstalige teksten. Zelfgeschreven liedjes afgewisseld met covers.
De dwarrelende noten uit het dagelijks leven. Het is een kwestie van rondkijken, luisteren en ‘oprapen’ wat er zich in het leven van mensen aandient. Geïnspireerd door authentieke klanken van de tin whistle, mandoline, bouzouki, banjo, gitaar en percussie instrumenten. Melodieën die dicht bij je hart liggen.
DREAMFIELD = PUUR. Met een glimlach of een stilte. Met sprankelende, meerstemmige zang, doorgronde bas, zwevende tin whistle, tokkelende gitaren, bouzouki en sierlijke drum en percussie neemt Dreamfield u mee. Nieuwsgierig? Veel luister- en kijkplezier.
Maak aanbod van het DINER + THEATERARRANGEMENT: voor slechts € 32,50 ontvangt u een driegangenmenu + kaartje voor deze voorstelling. Te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl.