Programma

zo 29.12
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 7,50
Bestel kaarten
< Terug

Oudejaarsavond
Laurens & Twan Vince & Nikenia

Na twee uitverkochte edities van de Nisseroise oudejaarsconference betreden Laurens Timmers en Twan Pittens wederom het podium van Nesterlé om met hun programma ‘Jaarverslach 2019, Dè is gin kunst’ samen met de bezoekers het oude jaar door te nemen.

We mogen dus al spreken van een traditie dat deze twee heren met scherpe en rappe humor het oude jaar uitluiden. Aangevuld met leuke liedjes wordt zowel landelijk als regionaal nieuws besproken en natuurlijk wordt het dorps geneuzel niet vergeten.

Uit de recensies van de afgelopen jaren blijkt dat die twee met hun Jaarverslach een volwassen conference neerzetten waar een lekkere vaart in zit en het publiek actief meegenomen wordt.

Twan en Laurens hebben er in ieder geval weer veel zin in om jullie te vermaken.

In het voorprogramma van de oudejaarsconference : Vince & Nikenia.

Na het succesvolle optreden tijdens één van de Zondagse Muziekmiddagen verzorgen Vince en Nikenia op deze avond een jamsessie met prachtige luisterliedjes maar ook up-tempo nummers. Gevarieerd en zeer herkenbaar!

Vince Jansen is vanaf zijn geboorte volledig blind, maar dat weerhoudt hem er niet van om dingen te doen die hij wil doen! Hij heeft een absoluut gehoor en speelt al vanaf zijn vierde jaar piano. Sinds enkele jaren wijdt hij zich volledig aan het Hamond orgel.

Nikenia Martis is solo zangeres en tevens lid van de soulband “Get the Groove” en heeft veel ervaring met andere muzikanten / bands.