Programma

za 28.09
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
Bestel kaarten
< Terug

Door de wind!
Karsten Kroon & Alice Rientjes

Wielrennen als ultieme metafoor voor het leven. Een voorstelling over vechten voor je plek in het peloton en in je bestaan. Over ADHD en de onterechte labeling bij kinderen, burn-out en de relatie tussen kind en ouders. Over grenzen en daar ver overheen gaan. De overwinningen, de strijd, de humor tussen de renners en de verhalen tussen het koersen door. Karsten wil een kijkje geven in de ziel van een topsporter. Wat gaf hem de kracht om door te gaan waar een ander allang gestopt was. Hij stond ooit voor de keuze sport of muziek; het werd sport maar niet zonder muziek.
Bij Alice was het precies andersom. In de liedjes zet zij kracht bij de verhalen van Karsten. Met haar diep gelaagde stem zingt ze recht in je hart naar binnen.

Reactie uit het publiek:
Een inspirerende voorstelling waarmee iedereen aan het denken wordt gezet. Alice heeft een prachtige stem en dit geeft een mooie afwisseling met het boeiende verhaal van Karsten. Een stuk over topsport met een serieuze ondertoon.

Maak gebruik van ons smakelijke aanbod:


DINER + THEATERARRANGEMENT: voor slechts € 32,50 ontvangt u een driegangenmenu + kaartje voor deze voorstelling. Te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl