Programma

za 30.04
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
< Terug

Geannuleerd! - Heimweeen
Spruijt en Opperman

Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen.

Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijt geraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’?

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

"Ondanks hun schattige uiterlijk nemen de dames geen enkel blad voor de mond. Dat maakt hun voorstelling boeiend en krachtig. Het duo tart de zintuigen van het publiek gedurende de hele voorstelling. Een keiharde komische scène kan gevolgd worden door een schitterend klein intiem liedje (theaterparadijs).

DINER+THEATERARRANGEMENT:
Profiteer van ons smakelijk aanbod: Bij bestelling van een driegangenmenu ontvangt u het kaartje voor deze voorstelling gratis.

Het diner+theaterarrangement à € 34,50 kunt u reserveren via info@eetcafetpumpke.nl.

spruijtenopperman.nl/