Programma

za 07.11
Aanvang 19:30 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
Bestel kaarten
< Terug

Heimweeen
Spruijt en Opperman

Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen.

Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijt geraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’?

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

Maak gebruik van het smakelijk aanbod: DINER + THEATERARRANGEMENT. Voor slechts 32,50 euro geniet u van een driegangen theatermenu en ontvangt u een ticket voor deze voorstelling. Te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl

BESTELLEN VAN TICKETS

Er kunnen maximaal 60 personen tegelijk naar deze voorstelling. Uw plaatsen (max. 2 naast elkaar) worden automatisch toegewezen via ons reserveringssysteem. Komt u met meer mensen uit één huishouden of heeft u een andere vraag over uw reservering, stuur ons een bericht via ticket@nesterle.nl.

Pauze: geen
Foyer open: 19.00 uur
Zaal open: 19.15 uur
Ingang zaal: links
Nazit: in zaal De Rekt of Patio

Alle informatie over het bestellen van tickets of uw avondje uit vindt u onder ‘bestelinfo’ op onze homepage.

spruijtenopperman.nl/