Programma

za 30.03
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
< Terug

FINALISTENTOURNEE
Cameretten

Het Cameretten Festival! Als je daar als cabaretier uiteindelijk tot de eerste drie behoort, ligt er in de regel een grote toekomst op je te wachten. Kijk naar Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Daniél Arends. Zij begonnen eens als finalist van dit prestigieuze festival.

En we hoeven niet eens ver in de tijd terug te gaan en evenmin ver uit de buurt. In 2016 was Kiki Schippers als finaliste in Nesterlé! En kijk nou hoe vaak zij te zien en te horen is op de Nederlandse TV. In ons theater begon zo ongeveer haar carrière en….. Nistelrode was erbij!

De drie finalisten zijn tot en mei 2019 in meer dan 60 theaters door heel Nederland te bewonderen tijdens de finalistentournee.

Zowel de jury- als de publieksprijs werden eind november uitgereikt aan Chris Verlaan.

KNAP HOE CHRIS AUTISME IN ZIJN VOORSTELLING VERWERKT

De jury over Jury- en Publieksprijswinnaar Chris Verlaan:
De jury vindt het knap hoe hij zijn autisme heeft verwerkt in Man in de Maak. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid en hij wisselt mooi af tussen verhaal en liedjes. Er zitten in het programma veel slimme vondsten en woordgrapjes.

In de finale stonden tevens het aanstekelijke duo Waterkonijnen met hun moderne, originele en eigentijdse verhaal en Hassan El Rahaui: zijn verhaal is kwetsbaar, ontroerend en evenwichtig.EINDIGT UW HUISNUMMER OP 5?

Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van 5 Euro.
cameretten.nl