Programma

za 30.03
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
Bestel kaarten
< Terug

FINALISTENTOURNEE
Cameretten

Het Cameretten Festival! Als je daar als cabaretier uiteindelijk tot de eerste drie behoort, ligt er in de regel een grote toekomst op je te wachten. Kijk naar Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Daniél Arends. Zij begonnen eens als finalist van dit prestigieuze festival.

En we hoeven niet eens ver in de tijd terug te gaan en evenmin ver uit de buurt. In 2016 was Kiki Schippers als finaliste in Nesterlé! En kijk nou hoe vaak zij te zien en te horen is op de Nederlandse TV. In ons theater begon zo ongeveer haar carrière en….. Nistelrode was erbij!

We geven u ook dit jaar de kans om kennis te maken met de beste cabaretiers van de toekomst. Jonge, enthousiaste artiesten die de strijd om de titel in het Cameretten Festival gewonnen hebben.
Drie aanstormende cabarettalenten hebben de selecties, de try-outs, de halve en de hele finale doorstaan en staan nu te trappelen om Nederland een hilarische avond te bezorgen. Ook in Nesterlé!

Deze voorstelling maakt deel uit van het cabaretpakket: 3 cabaretvoorstellingen voor de prijs van € 30,00.

EINDIGT UW HUISNUMMER OP 5?

Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van 5 Euro.
cameretten.nl