Programma

za 12.01
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
< Terug

Achterom II
Mannen van Achterom

De mannen van Achterom zijn drie Brabantse muzikale vijftigers die zich thuis voelen tussen schuifdeuren en in theaters. In 2015/2016 speelden ze met veel succes hun eerste theatervoorstelling Achterom. De mannen vinden dat er nog genoeg te lachen valt als je de vijftig bent gepasseerd!
In Achterom II laten John van der Sanden, Luc de Graaf en Maarten van der Zanden dat met veel humor en aanstekelijke zelfspot zien en horen. Ook al gaat het leven niet altijd over rozen…. Hoe manoeuvreer je bijvoorbeeld tussen je eigen ouder wordende ouders en wegtrekkende kinderen? Hoe kom je van voetballer in het eerste team opeens terecht in een Tai Chi-les in een sneu achterafzaaltje? En gisteren nog de Ventoux beklommen, vandaag laat je de hond uit in het park, met een poepzakje….
John, Luc en Maarten stellen zich alledaagse vragen waar ze spelend en zingend antwoorden op vinden, of niet…

Met prachtige liedjes, absurde én herkenbare hilarische scènes in heerlijk smeuïig Brabants laten de drie mannen ons een avondje lekker lachen!

Prachtige mix van muziek en humor van drie onbesuisde Brabanders.

Deze voorstelling maakt deel uit van het cabaretpakket: 3 cabaretvoorstellingen voor de prijs van € 30,00.

EINDIGT UW HUISNUMMER OP 5?

Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van 5 Euro.
www.demannenvanachterom.nl