Programma

za 29.12
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 7,50
< Terug

Oudejaarsavond
Laurens Timmers, Twan Pittens / Taaftere

TAAFTERE

‘Taaftere’ is een driemans folk formatie waarvan muzikant Mario van der Linden is geboren en getogen in Nistelrode. Hij begon zijn carrière op 15-jarige leeftijd met zijn toenmalige vriend Ad de Laat.

De band brengt geheel eigen Nederlandstalig repertoire met een duidelijk Brabants accent. Naast meerstemmige zang spelen ze ook instrumentaaltjes met virtuoos spel van Mark Söhngen op trekharmonica en Willy Verkuijlen op mandoline. Het optreden op deze oudejaarsavond zal er een zijn met gezelligheid en veel humor, dat uitnodigt om mee te zingen maar soms ook ontroert.


Laurens Timmers en Twan Pittens
JAARVERSLACH 2018 (Oudejaarsconference)

Na een uitverkocht 'tweeduuzendzevertien' wordt het jaar 2018 door de heren Laurens en Twan onder de loep genomen.
In een uur brengen ze een jaarverslach met wereldnieuws, landelijke onderwerpen en dorps gezever. De onderwerpen zijn nu uiteraard nog niet bekend, maar daar heeft eenieder zelf invloed op. Het belooft een avond te worden waarop snelle grappen afgewisseld worden met leuke liedjes. Dat mag u natuurlijk ook verwachten van dit duo. Zeker is dat u met een humoristische terugblik op het jaar 2018 de theaterzaal zult verlaten om daarna in de foyer alvast samen te proosten op het nieuwe jaar.