Programma

za 17.11
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 15,00
< Terug

Tijd voor een trio
Niet schieten!

De keuze van Arend Edel en Maarten Hennis van Niet Schieten! voor Esmée van Kampen in hun nieuwe show is een schot in de roos …. De combinatie van de jarenlange ervaring van de twee cabaretiers en de frisse, expressieve, pittige Esmée met haar prachtige zangstem is een perfecte match.

In ‘Tijd voor een trio’ zien we twee mannen in de herfst van hun leven die een fris groen blaadje plukken. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife.

Ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

'Tijd voor een Trio': een kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

EINDIGT UW HUISNUMMER OP 5?

Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van 5 Euro.
nietschieten.nl