Programma

za 06.10
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 16,00
< Terug

THEATERTOUR (try out)
Sjors van der Panne

Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Om de woorden van Liesbeth List aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.”
Hij ontroerde en overtuigde de jury en zo ongeveer heel televisiekijkend Nederland In 2014 bij de belangrijkste en meest bekeken talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice! Het stempel chansonnier had hij toen al lang verdiend door het veroveren van de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008.

Sjors is authentiek, uniek, overtuigd en overtuigend. Hij bezit een uitzonderlijk stemgeluid en weet met zijn performance het publiek afwisselend te ontroeren, te troosten, blij te maken.
In zijn nieuwe show zingt Sjors zijn eigen repertoire maar ook liederen van zijn grote voorbeelden zoals Ramses Shaffy, Liesbeth List en Frank Boeijen.

Een avond van onbetwist hoge kwaliteit door een artiest met passie!

BENT U 50 JAAR?

Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van 5 Euro.
sjorsvanderpanne.nl