Programma

za 28.04
Aanvang 20:30 uur
Kaartverkoop: prijs € 10,00
Bestel kaarten
< Terug

BACK TO THE SIXTIES 2
Mustang 66

De voetjes van de vloer met Mustang 66 in Nesterlé!


Op zaterdag 28 april komt Mustang 66 weer naar Nesterlé! Twee jaar geleden was de dansavond een groot succes! ‘Die mogen gerust nog eens terugkomen!’, zeiden veel bezoekers na afloop. En dat gaat dus gebeuren op 28 april met hun optreden: ‘Back to the sixties 2’.

Mustang 66 is een Sixties Cover band die nummers speelt uit de jaren 50/60, die iedereen kent, maar die je niet vaak op de podia hoort. Liedjes waarop lekker gedanst kan worden of, voor wie dat liever doet, waar je al luisterend enorm van kunt genieten.

De vier mannen van Mustang 66 waren in de jaren 60 pubers en zijn hun muziekcarrière begonnen met lange haren en hier en daar misschien zelfs nog een ‘vetkuif’. Inmiddels zijn de kapsels veranderd maar de liefde voor de muziek is gebleven. Het enthousiasme en plezier spat er nog steeds van af tijdens hun optreden. Met gemak vullen zij een avond met covers van Elvis; Creedence Clearwater Revival, Cliff Richard, Chuck Berry, the Shadows , The Rolling Stones en nog veel meer artiesten met hun overbekende evergreens!

De tribune in de grote zaal is op die zaterdagavond ingeschoven zodat er ruimte is om een dansje of een twist te wagen. Dat betekent ook dat er een maximum zit aan het aantal bezoekers.

Reserveer dus bijtijds als u wilt genieten van deze gezellige, nostalgische avond!