Programma

za 14.04
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
< Terug

FINALISTEN TOURNEE
Cameretten

Bereid je voor op een avond keihard lachen!

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland!
Al 52 jaar lang hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, en Daniël Arens.

De drie aanstormende cabarettalenten die zich op 14 april in Nesterle presenteren, zijn: Janneke de Bijl, Andries Tunru en Mark Wamau.

De jury over Jury- en Publieksprijswinnaar Janneke de Bijl:
”Janneke de Bijl typeert zich als ‘net niet gezellig’. Dat is de sterke, zelfverzekerde opening van een fijne voorstelling. Hoewel ze vooral sombere gedachten laat horen is haar toon juist erg fris en het materiaal bijna continu van een hoog niveau. Janneke speelt soepel, voelt zich duidelijk thuis op het podium en durft de tijd te nemen. Ze blijft altijd rustig, ook als een gesprekje met de zaal niet direct het gewenste resultaat oplevert. Daardoor heb je als publiek het idee in goede handen te zijn’’.

De jury over Persoonlijkheidswinnaar Andries Tunru:
‘’Andries is origineel in zijn spel en in zijn grappen, die hij vaak prettig terloops in zijn zinnen verwerkt. Je gaat gemakkelijk mee in Andries zijn gedachten, mede omdat verschillende elementen die hij aan het begin introduceert later weer terugkomen. Bovendien is hij bedreven in het uitvergroten van zijn brein.’’

Ook zo benieuwd naar dit aanstormend cabarettalent? Wees erbij!
dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/379692