Programma

vr 01.12
Aanvang 20:30 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
< Terug

UNPLUGGED
Baby Blue

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaat op het publiek.

Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest.
Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring!
Intieme theatershow
In deze intieme UNPLUGGED show bij Nesterlé verruilen zij de massa van feesttenten en festivals voor de intimiteit van het theater. Versterkers, confetti en andere toeters en bellen blijven thuis, maar een ding blijft overeind: 100% Feestgarantie! Ouwe klassiekers, dansjes van nu en zelfs die ene foute zomerhit, alles komt voorbij in deze pure intieme live show!
Wie zijn de jongens van BABY BLUE?
Bas: Baas op de bas en hij bast als een beest; Frank: “Tovert zo de strakste riffs en dikste solo’s uit zijn hoed”; Flemming: “levensechte droom van iedere vrouw met een one-in-a-million voice”; Niels: “snelste vingers van Europa – ja dames, echt waar!” en Joris: “onvermoeibare beat machine die draait op drankjes als benzine”.

babybluemusic.nl/