Programma

za 19.02
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
Bestel kaarten
< Terug

Kingdom of pop
Rock Academie

Rockacademie is terug met een nieuwe muziektheater voorstelling genaamd ‘Kingdom Of Pop’
Madonna, Prince, Freddy Mercury, Tina Turner; de popiconen van toen hebben nog steeds invloed op de hedendaagse (pop)muziek. In dit muzikale eerbetoon nemen ze jullie mee op reis door hét koninkrijk van de popmuziek en de evolutie hiervan. Rockacademie alumni en studenten brengen met ‘Kingdom Of Pop’ een ode aan hun voorgangers en inspiratiebronnen. Deze theatervoorstelling is een volwaardig en interactief spektakel met verhalen van de nieuwe generatie musici, iconische momenten uit de muziekwereld en natuurlijk de vele hits. Van de Beatles tot aan Lady Gaga, allen hebben ze iets bijgedragen aan de hedendaagse industrie.
Rockacademie is een professionele HBO opleiding voor popmusici en heeft in de afgelopen jaren als vele succesvolle artiesten voortgebracht. De opleiding, alumni, het werkveld ontwikkelen elke twee jaar een nieuwe theatervoorstelling over de geschiedenis van de popmuziek. Eerst maakte Rockacademie de succesvolle muziek voorstelling Forever 27, een eerbetoon aan de iconische musici uit de club van 27. Nu dus opgevolgd door ‘Kingdom of Pop’.
Met het winnen van het Eurovisie Songfestival 2019 door oud-student Duncan Laurence is de naam Rockacademie bekender dan ooit.
Bezetting: Band met acht musici waaronder twee vocalen