Programma

za 11.09
Aanvang 21:30 uur
Kaartverkoop: prijs € 15,00
Bestel kaarten
< Terug

concert
Robin Borneman

In februari 2019 maakte hij bij Nesterlé al een onvergetelijke indruk op onze gasten met zijn stem: van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend: Robin Borneman.

Robin is wereldberoemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra. Hij zingt jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze Brabantse singer-songwriter is net zo overtuigend in zijn soloshows.
Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn album ‘Folklore III: The Cradle Tree. Het laatste van het drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

Onlangs verbijsterde de mysterieuze Robin de kenners in het populaire RTL tv-programma ‘I can see your voice’. Hun monden vielen dan ook open toen hij loepzuiver Rolling in the deep van Adele inzette.,,Ik hoop dat je vanaf nu in Nederland ook zo’n grote jongen wordt’’, reageerde een lyrische Samantha Steenwijk, die zijn stem prachtig vond. ,,Ik hoop oprecht dat dit je doorbraak wordt.’’

www.robinborneman.com/