Programma

zo 21.03
Aanvang 21:30 uur
Kaartverkoop: prijs € 15,00
Bestel kaarten
< Terug

WACHTLIJST -concert
Robin Borneman

Op dit moment is deze voorstelling op basis van toegestane capaciteit van 30 personen volgeboekt. Zodra meer zaalcapaciteit is toegestaan gaat de verkoop weer van start. Stuurt u een mail naar ticket@nesterle.nl onder vermelding van naam / aantal personen met een verzoek om u op de wachtlijst te plaatsen. Wij informeren u zodra er meer bekend is.

n februari 2019 maakte hij bij Nesterlé al een onvergetelijke indruk op onze gasten met zijn stem: van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend: Robin Borneman.

Robin is wereldberoemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra. Hij zingt jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze Brabantse singer-songwriter is net zo overtuigend in zijn soloshows.
Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn album ‘Folklore III: The Cradle Tree. Het laatste van het drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

Onlangs verbijsterde de mysterieuze Robin de kenners in het populaire RTL tv-programma ‘I can see your voice’. Hun monden vielen dan ook open toen hij loepzuiver Rolling in the deep van Adele inzette.,,Ik hoop dat je vanaf nu in Nederland ook zo’n grote jongen wordt’’, reageerde een lyrische Samantha Steenwijk, die zijn stem prachtig vond. ,,Ik hoop oprecht dat dit je doorbraak wordt.’’

Op dit moment zijn er 30 plaatsen beschikbaar. We hopen dat dit in het nieuwe jaar wordt uitgebreid naar 60. Is de voorstelling 'uitverkocht', stuur een verzoek om plaatsing op wachtlijst met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal plaatsen. Vergeet niet vooraf een account aan te maken op onze website.
www.robinborneman.com/