Programma

za 25.09
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 15,00
< Terug

ROCK-‘N-ROLL FROM HOLLAND
Blue moon Rockers

Alleen toegang met QR-code (of vertoon van negatieve test).

In 1993 steken twee collega’s de koppen bij elkaar om een rock-‘n-rollband op te richten. The Blue Moon Rockers. Een prachtig muzikaal avontuur begint.

Met aan de basis van hun repertoire tracks uit de jaren ’50, ’60, ’70 en begin ’80 op vocaal en instrumentaal gebied. Geïnspireerd door o.a. Carl Perkins, The Tielman Brothers, Elvis Presley, Cliff Richard en Bart Strik.
Na drie cd’s stijgt de populariteit van de band in de jaren negentig naar voor rock-‘n-roll begrippen ongekende hoogte. De fanclub groeit uit tot de grootste van de Nederlandse rock-‘n-roll. Totdat gitarist Ben overlijdt en de band zich terugtrekt.

Na een jarenlange stilte laait het vuur weer op. Met vijf man sterk zijn deze bandleden uit Heesch, Rosmalen en ons eigen Nistelrode terug op het podium. Met een pak energie! En de kenmerkende rock-‘n-roll sfeer van hun opgefriste playlist nodigt je uit om terug te keren naar muziek van andere tijden.

Reactie uit het publiek:
“Dat was een mooie tijd, die oude rock-’n-roll en rockabilly bands. Het blijft prachtige muziek!”

DINER+THEATERARRANGEMENT:
Profiteer van ons smakelijk aanbod: Bij bestelling van een driegangenmenu ontvangt u het kaartje voor deze voorstelling gratis.

Het diner+theaterarrangement à € 36,50 kunt u reserveren via info@eetcafetpumpke.nl.