Programma

vr 04.02
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 12,50
Bestel kaarten
< Terug

BELG tegen wil en drank
Bas Birker

Na 30 jaar Tilburg ontdekte comedian Bas Birker (1979) wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. En dus besloot hij om een paar kilometer naar het zuiden te trekken. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg.

Een Antwerps lief, een Belgisch paspoort en een perfect tweetalig kind verder, trekt Bas voor één keer terug naar zijn geboorteland om verslag uit te brengen. Want hoeveel liefde hij ook voelt voor stoofvlees met frietjes, Belgische kunstschilders en architectuur vandenAldi, de helft van de tijd is de haat voor zijn nieuwe vaderland groter.

BELG is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel.Aan Hollandse directheid en Vlaams getaffel. Aan ZOAB en dat spul waar ze over de grens de wegen mee bedekken. Een dagboek dat vertelt over 10 jaar proberen te integreren, zonder ooit echt ergens bij te horen. Maar geaccepteerd of niet, volgens zijn paspoort is Bas Birker nu eenmaal een Belg. Tegen wil en drank.


#GRAPPIG #SCHERP #SLIM

U kunt maximaal 4 tickets per reservering bestellen. Maximaal 2 personen kunnen naast elkaar plaatsnemen. Wilt u naast elkaar zitten omdat u uit één huishouden komt, laat ons dat weten via ticket@nesterle.nl. Meer informatie over het bestellen leest u onder BESTELINFO. op onze website.

www.basbirker.be/belg