Programma

za 20.02
Aanvang 19:00 uur
Kaartverkoop: prijs € 15,00
< Terug

Draadloos
Marlon Kicken

DEZE VOORSTELLING WORDT VERPLAATST NAAR 2021|2022. KAARTHOUDERS ONTVANGEN PERSOONLIJK BERICHT.

De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar uw theater! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier.

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon.

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar het theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier die ieder publiek meeneemt en een geweldige avond bezorgt.

#RELAXTESTIJL #INTERACTIE #UITJEDAKVANPLEZIER

U kunt maximaal 4 tickets per reservering bestellen. Maximaal 2 personen kunnen naast elkaar plaatsnemen. Wilt u naast elkaar zitten omdat u uit één huishouden komt, laat ons dat weten via ticket@nesterle.nl. Meer informatie over het bestellen leest u onder BESTELINFO. op onze website.
marlonkicken.com/