Programma

za 27.11
Aanvang 21:30 uur
Kaartverkoop: prijs € 17,50
Bestel kaarten
< Terug

Verplaatst: Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel
Joost Botman en Niels van der Gulik

Op dit moment is de zaal 'vol'. Wilt u op de wachtlijst - stuur mail met vermelding van naam - aantal personen. Wij informeren u zodra er tickets terugkomen of wanneer de zaalcapaciteit wordt uitgebreid.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

#FEELGOODCONCERT #TIJDLOZE HITS #KIPPENVEL

U kunt maximaal 2 tickets per reservering bestellen. Meer informatie over het bestellen leest u onder BESTELINFO. op onze website.