Programma

za 27.11
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 17,50
< Terug

Central Park - The Story of Simon & Garfunkel
Niels van der Gulik en Marcel de Groot

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg?

Niels van der Gulik en Marcel de Groot vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.

Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

zang: Niels van der Gulik
zang, gitaar: Marcel de Groot
percussie: Richard Heijerman
teksten: Niels van der Gulik

DINER+THEATERARRANGEMENT:
Profiteer van ons smakelijk aanbod: Bij bestelling van een driegangenmenu ontvangt u het kaartje voor deze voorstelling gratis.

Het diner+theaterarrangement à € 38,50 kunt u reserveren via info@eetcafetpumpke.nl.


#FEELGOODCONCERT #TIJDLOZE HITS #KIPPENVEL

Door samenvoeging van twee voorstellingen naar één voorstelling om 20.15 uur, kunt u uw stoelen zelf kiezen ter plaatse. Uw stoelnummer genoemd op uw tickets is niet geldig deze avond.