Programma

do 27.01
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 5,00
< Terug

FILMAVOND

Het waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott (Mark Ruffalo) die net partner is geworden bij een prestigieus advocatenkantoor. Als bedrijfsadvocaat voor diverse grote chemiebedrijven, heeft hij reeds zijn sporen verdiend en daarmee zijn toekomst veilig gesteld. Wanneer hij op zijn werk benaderd wordt door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt, raakt hij verstrengeld in een persoonlijk conflict. In de hoop de waarheid boven water te krijgen, dient Bilott uiteindelijk een klacht in tegen chemie concern DuPont. Hij begrijpt dat er gevochten moet worden voor de gerechtigheid voor een gemeenschap die al jaren wordt blootgesteld aan dodelijke chemicaliën Het is het begin van een 15 jaar durend gevecht...

Nesterlé heeft een licentie om films te vertonen, maar wel met de restrictie dat wij alleen in eigen kring bekend mogen maken welke film wij vertonen.

Wilt u meer weten over onze films: Abonneert u zich op de Nesterlé nieuwsbrief / filmmail via www.nesterle.nl. Hierin kondigen wij maandelijks aan welke film getoond zal worden.

Ticket te voldoen aan kassa (alleen per PIN).

Lekker uit eten en naar de film? Dat kan met het DINER+FILMARRANGEMENT van Eetcafé 't Pumpke. Bij bestelling van een hoofdgerecht ontvangt u het filmkaartje gratis. Dit arrangement kunt u reserveren via info@eetcafetpumpke.nl.