Programma

za 26.09
Aanvang 20:00 uur
Kaartverkoop: prijs € 10,00
< Terug

Efkes Anders - Zwerfvuil

Ik ga maar weer eens de straat op. Kijken of ik ergens een arme stumper kan vinden…’ Dat zegt het personage Sjaan in het stuk ‘Zwerfvuil wat toneelvereniging Efkes Anders opvoert.

Op die manier verzamelt deze Sjaan allerlei vreemde vogels om zich heen. Figuren met ieder hun eigen bijzondere achtergrond, hun eigen tics, gewoontes en eigenaardigheden. Arm en rijk, jong en oud, licht gestoord maar ook gewoon knettergek! En dat alles huist onder één dak. Je kunt jezelf voorstellen dat dit heel komische en vaak ronduit hilarische toestanden oplevert. Door de interventies van regisseuse Maartje van der Meij is het kolderieke karakter van dit stuk nog eens stevig aangezet waardoor ook de spelers tijdens de repetities enorm veel plezier hebben gehad.

Voor de bezoekers van dit blijspel betekent de voorstelling een avond ongecompliceerd genieten. Gewoon lekker gaan zitten en lachen om een verhaal zonder diepere boodschap of bedoeling. Hoewel…..misschien toch wel…. Misschien is de boodschap wel: ‘Liefde overwint alles!’ ook in ‘Zwerfvuil’.

Entree: € 10,00 inclusief koffie/thee

Nadere informatie over kaartverkoop volgt na de zomervakantie.