Programma

zo 09.02
Aanvang 14:00 uur
Kaartverkoop: prijs € 5,00
< Terug

Carnavalsmiddag voor senioren

Voor alle senioren van Nistelrode organiseert KBO Nistelrode samen met Carnavalsstichting De Wevers een speciale carnavalsmiddag.

Deze middag een afwisselend programma met klets, muziek en dans. Prins Frits d’n Urste is met zijn gevolg aanwezig. Omdat de pronkzittingen dan net achter de rug zijn is dit een mooie gelegenheid om nog eens te genieten van enkele mooie acts. We zijn benieuwd naar de verrichtingen van de dansgarde, de huppels en anderen.

Daarnaast heeft de KBO een ervaren tonprater uit Udenhout uitgenodigd:Ton Brekelmans.

Ton is 70 jaar en sinds 1978 actief als tonpraoter. Aanvankelijk een verlegen mènneke, die in de verste verte nooit maar een moment gedroomd heeft om in een latere levensfase zoveel mensen te kunnen laten lachen en te boeien met zijn humor en zijn voordrachtskunst. Wat zich liet vertalen in
veel kampioenschappen en publieksprijzen!! Bij zijn 22-jarig jubileum werd Ton onderscheiden door de Federatie van Europese Narren met de “Nar van Europa in Zilver” en met zijn 33-jarig jubileum zelfs met de “Nar van Europa in Goud”.

Inloop vanaf 13.30 uur met koffie/thee. Het programma duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur. De entree is € 5,00 inclusief gratis kopje koffie of thee, twee consumpties en een hapje tijdens de pauze.


Aanmelding via KBO-aanmeldstrook - in te leveren bij Hoogstraat 14 of in de brievenbus van CC Nesterlé. Of stuur een email naar kbonistelrode@gmail.com met vermelding van uw naam, adres en aantal personen.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, dan graag uiterlijk 31 januari afmelden bij het
secretariaat (tel. 0412-403639).
____________________________________________________________________