Programma

do 27.06
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 5,00
< Terug

Filmavond - Searching

Drama over een wanhopige vader die erachter probeert te komen waar zijn 16-jarige dochter is.

Na de dood van zijn vrouw doet David Kim (John Cho) er alles aan om er voor zijn dochter Margot (Michelle La) te zijn maar de tiener zoekt troost op het internet.Ze publiceert honderden foto’s en video’s terwijl zij een intensief contact onderhoudt met één van haar volgers.

Het leven van David neemt een afschuwelijke wending als Margot op een avond verdwijnt. Hij schakelt de hulp in van de politie en detective Vick om de verdwijning te onderzoeken. Nadat het team na 37 uur nog steeds geen aanwijzingen heeft, neemt de vader het heft in eigen handen. Hij zoekt op de enige plek waar nog niemand heeft gekeken en waar tieners meestal hun geheimen bewaren: de laptop van zijn dochter.

Searching mag een bijzondere film worden genoemd, met name door de wijze waarop het verhaal beeld wordt gebracht. De kijker krijgt alles te zien door de beelden die met de webcam van de computers van David en Margot zijn vastgelegd.

Dankzij de 'digitale voetstappen' van zijn dochter, komt hij achter heel veel dingen waar hij geen weet van had. Eén ding is zeker: hij kende zijn dochter niet zo goed als hij dacht….
s.

Kaartjes à 5 euro verkrijgbaar aan de kassa vanaf 19.30 uur.

BEN JE 16 JAAR? KOM GRATIS NAAR DE FILM en neem gezellig iemand mee - je vader bijvoorbeeld?