Programma

zo 04.11
Aanvang 15:00 uur
Gratis toegang
< Terug

Zondagse Muziek met APM bigband en gelegenheidsband MWG

De eerste Zondagse Muziek van dit seizoen belooft een swingende middag te worden. Op zondagmiddag 4 november treedt APM bigband uit Rosmalen op.

Een hecht gezelschap bestaande uit 24 muzikanten, met daarbij een zanger en een zangeres. Al meer dan 25 jaar verzorgt het orkest met veel plezier optredens en feesten in de regio en inmiddels ook ver daarbuiten. De link met Nistelrode is simpel gelegd, met zanger Carli Bongers welke destijds nog in De Rauw Hei opgroeide en nu al meer dan 20 jaar één van de leadvocalisten is. Hij zet samen met zangeres Monique van Sambeek uit Veghel en het orkest zijn beste muzikale beentje voor. De APM Bigband staat garant voor een swingend feestje met nummers van o.a. Carol Emerald, Santana, Herman Brood, Lionel Richy, Simon & Garfunkel en vele anderen. Repertoire met niet alleen latin- / funky nummers en bekende James Bond nummers, ook kan men het publiek steeds ontroeren met easy listening (You’ve got a Friend) of Nederlandstalig repertoire.

Het tweede gezelschap wat deze middag het podium betreedt, is een gelegenheidsband van 3 muzikanten. Zij spelen vaak in diverse combinaties in het theater, bands, koor of als straatmuzikant. Tijdens deze Zondagse Muziek treden zij op onder de naam MWG (met wederzijds goedvinden).

Tijdens ‘Zondagse Muziek’ biedt Nesterlé een podium aan lokale en regionale artiesten, van jongerenbands tot aan klassieke ensembles.

Tussen 15.00 en 17.00 uur worden liefhebbers getrakteerd op bijzondere live muziek, waarbij men vrij in-en uit kan lopen.