Programma

di 25.09
Aanvang 20:00 uur
Gratis toegang
< Terug

Jonge kinderen en digitale media

Bibliotheek Nistelrode organiseert in samenwerking met GGD Hart voor Brabant en fysiotherapiepraktijk De Groot een avond over opvoeding, digitale media en beweging.

De iPad als oppas
De avond is bedoeld voor ouders en/of opvoeders van kinderen in de leeftijd 0 tot 8 jaar en andere belangstellenden. Kinderen komen immers al vroeg met media in aanraking. Dat kan heel leuk zijn, maar het kan ook veel vragen oproepen. Hoe lang mag een kind kijken? Welke apps en sites zijn geschikt voor welke leeftijd? Moet je als ouder mee blijven kijken of niet? Zou je kind niet vaker buiten moeten spelen? Kan het kwaad om de tablet of tv ‘als oppas’ in te zetten als je moet koken? Kan het staren naar schermpjes kwaad voor de lichamelijke ontwikkeling van je kind? Geef je zelf eigenlijk wel het goede voorbeeld? Deze en andere vragen staan centraal.

Aanmelden
De avond is gratis te bezoeken. Je moet je wel vooraf aanmelden. Dat kan via de website van de bibliotheek (www.bibliotheekbernheze.nl) of aan de balie van één van de bibliotheken van Bernheze.

Dinsdag 25 september 2018, 20.00-22.00u, bibliotheek Nistelrode.