Programma

zo 28.10
Aanvang 14:30 uur
Kaartverkoop: prijs € 9,50
< Terug

Musical 'Lang en Gelukkig'

My Day en Friday brengen de musical “Lang en Gelukkig” op de planken..

Deze musical is het verhaal van een bakker en zijn vrouw, die graag een kindje willen. Deze kinderwens kan niet uitkomen door de vloek van een boze heks. Om deze vloek te verbreken moeten ze een aantal voorwerpen verzamelen. Een verteller neemt het publiek mee door het bos bij hun zoektocht naar deze voorwerpen. Tijdens het verhaal komen ze Assepoester, Roodkapje, Sjaak (en de bonenstaak) en Rapunzel tegen. En er is ook een hoofdrol weggelegd voor de koe. Samen met de prinsen, de wolf, lakeien, de stiefmoeder en stiefzussen, belooft het een spannende musical te worden, die misschien wel heel anders afloopt dan iedereen verwacht.

Kortom: een verhaal met verschillende sprookjes, in een andere setting, over wensen en dromen.

Friday is een groep meiden tussen 14 en 19 jaar die iedere vrijdagavond bij elkaar komt om te zingen. Onder leiding van Delian Corssmit zingen ze eigentijdse liedjes. De nummers lopen uiteen van musicalliedjes tot bekende Top-40 nummers. Verder hebben ze inmiddels een groot meerstemmig repertoire.

My Day is een groep meiden in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Zij oefenen ook in de zangstudio van Delian. Er wordt gebruik gemaakt van de computer voor de begeleidingstracks, er is tijd voor les in stemgebruik, noten lezen en de eerste beginselen van het tweestemmig zingen worden aangeleerd. Hun repertoire bestaat uit Nederlandstalige en Engelstalige nummers.

Zowel Friday als My Day houden van optreden en ze vonden het allemaal tijd voor een musical!

Er is een script geschreven, muziek uitgezocht, de rollen zijn verdeeld, en er wordt hard gewerkt aan decor en kleding. Natuurlijk zijn er een paar volwassenen die hierbij helpen, maar de leden zelf hebben het grootste deel van de voorbereidingen zelf in de hand.

Toegangskaartjes zijn vanaf 1 oktober te verkrijgen bij de Nesterlé (tijdens openingstijden bar) en D.I.O./The Read Shop/Prima Sparkling in Nistelrode, tegen contante betaling. Verder kunt u toegangskaarten bestellen via mail: edith.visser@trinedmail.nl

In de voorverkoop zijn de kosten € 7.50 voor iedereen t/m 19 jaar. Vanaf 20 jaar betaalt u € 9.50. Aan de kassa op 27 en 28 oktober zijn de toegangskaarten € 8.00 en € 10.00

Friday en My Day zijn te volgen op Facebook via www.facebook.com/fridaynistelrode en www.facebook.com/MyDayNistelrode. En op Instagram kun je hen vinden als: fridaynistelrode.