Programma

do 29.03
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 5,00
< Terug

FILMAVOND - WATERBOYS

WATERBOYS vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen.

Een greep uit de recensies:
Acteurs Leopold Witte en Tim Linde, een genot om naar te kijken. Zelden zulk vanzelfsprekend naturel in Nederland: een film met een hart, grappig en authentiek.”

Parool ‘Westdijks intiemste en tegelijk meest grootse film’

Telegraaf ‘Intiem en humoristisch portret van vader en zoon.

Filmkrant ‘Alles is raak’

Volkskrant ‘Geen hoogoplopend drama, wel emotionele lading.’

Trouw ‘Ontroerende reis van toffe pa en zijn te serieuze zoon’

De Filmkrant ‘Alles aan Waterboys ademt liefde.’

Hoofdrollen in deze film van Robert Jan Westdijk (ZUSJE, PHILEINE ZEGT SORRY) worden vertolkt door Leopold Witte (GOOISCHE VROUWEN, VENTOUX, DOKTER DEEN), aanstormend talent Tim Linde en de Schotse actrices Helen Belbin en Julie McLellan. Met soundtrack en special appearance van de vermaarde band The Waterboys (THE WHOLE OF THE MOON).

Elke laatste donderdag van de maand organiseert CC Nesterlé een filmavond. Voor tijdige achtergrondinformatie over de eerstvolgende films kan men zich aanmelden voor de filmmail via www.nesterle.nl.

Na afloop van de film is er een gezellige nazit in de foyer, waar twee vrijkaartjes voor een volgende filmavond verloot worden.

Kaartjes à €5,- vanaf 19.30 uur aan de kassa verkrijgbaar.