Programma

zo 08.04
Aanvang 20:00 uur
Kaartverkoop: prijs € 10,00
< Terug

Toneelvoorstelling PARDON

Er wordt nu al, tijdens de repetities, veel gelachen door de spelers van Efkes Anders. Heerlijk ‘over-the-top-typetjes’ neerzetten, vindt bijna iedere amateurtoneelspeler leuk om te doen.
Het blijspel wat Efkes Anders dit jaar in april op de planken brengt , bevat een vreemde verzameling typetjes die beslist op de lachspieren werkt. En, zoals dat in een blijspel hoort, komen de personages onverwacht in een situatie terecht die de verhoudingen op scherp zet.

In dit stuk eist een zekere Roos Pardon een zieltogend fitnesscentrum op en claimt het eigenaarschap. Ze zal die dooie boel daar wel eens even opkloppen en opstuwen tot een ongekend winstgevend centrum. PARDON?! Daar zijn de vaste bezoekers en het zittende personeel het absoluut niet mee eens! Dat laten ze dan ook merken. Ieder op zijn of haar eigen-aard-ige manier! Met alle gevolgen van dien. U begrijpt dat er van stevig sporten helemaal niets meer terecht komt in het centrum !

‘PARDON!’ is geschreven door een van de leden van Efkes Anders: Hans Guntlisbergen. Regisseuse Maartje van der Mey geeft er vorm aan.
Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook!
We heten iedereen van harte welkom bij ‘PARDON!’!

‘PARDON! in CC Nesterlé- Nistelrode op:
Zaterdag 7 april om 20.00 uur
Zondag 8 april om 20.00 uur
Entree: € 10,00 inclusief een consumptie
Verkoop kaartjes: vóór de voorstelling aan de kassa en vanaf 19 maart bij:
Nesterlé (enkel betalen met pinpas)
Bakker van Mook (enkel betalen met pinpas).
Bloemsierkunst Ari-Jenne (enkel met contante betaling).